Climate makeover DZyzzion

Uw energiesituatie helder in beeld, inclusief CO2-footprint, wettelijke verplichtingen en een praktisch stappenplan met concrete maatregelen om op termijn klimaatneutraal te ondernemen (bedrijfsgebouwen, bedrijfsprocessen, mobiliteit). Naast besparingsmaatregelen komt ook energie-inkoop en -opwekking, plus klimaatcompensatie aan bod.

Naast een praktisch plan van aanpak krijgt u ook een startlicentie op de online Milieubarometer (inclusief instructie), waarmee u ook in de toekomst uw energiesituatie en CO2-footprint kunt blijven monitoren, indien gewenst uit te breiden naar andere milieuaspecten. Geen eenmalige actie dus, maar een continu verbeterproces. Als partner van de Freonen, Klimaatplein.com en diverse andere netwerken, kunnen we uw fossielvrije bedrijf extra PR geven.

 

contact gegevens

DZyzzion BV

Jaap de Vries

Aardappelland 15

9205 EN Drachten

Over DZyzzion

DZyzzion beschouwt zichzelf als een 'social enterprise' of 'sociale onderneming': "een zelfstandige onderneming die een product of dienst levert en primair en expliciet een maatschappelijk doel nastreeft, dat wil zeggen een maatschappelijk probleem wil oplossen" (SER, mei 2015). Zie onze visie en missie

Wat doen we?

Advisering is de kernactiviteit van DZyzzion. Dat doen we voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Daarnaast verrichten we onderzoek en dragen we graag ons steentje bij aan netwerk- en onderwijsactiviteiten op het gebied van duurzaamheid. We verzorgen ook publicaties met betrekking tot dit onderwerp. Lees meer over onze adviesdiensten.

 

Ondernemen met passie

 Bij DZyzzion werken we vanuit passie. Passie voor duurzaamheid, voor onze prachtige planeet, voor mensen, voor ondernemers met hart voor hun zaak. We zijn ervan overtuigd dat samenwerken op basis van een gedeelde passie tot de beste resultaten leidt. De Koploperprojecten zijn daar een mooi voorbeeld van.

 

Wie zijn wij?

DZyzzion BV is opgericht door Jaap de Vries. Hij heeft ervoor gekozen om zoveel mogelijk in netwerkverband samen te werken met andere bedrijven. Zo blijven we flexibel en houden we de kosten voor de opdrachtgevers laag. En natuurlijk ondernemen we zelf ook zo duurzaam mogelijk.

 

Lidmaatschappen

 DZyzzion is lid/partner van diverse platforms voor duurzame ontwikkeling en ondernemerschap. Zie de logo's onderaan deze pagina. Klik op het logo om naar de website te gaan.