Duurzaamheidsprofiel (DuOn-Scan) DZyzzion

Een integraal MVO/Duurzaamheidsprofiel van uw bedrijf op basis van ISO 26000: hoe staat uw bedrijf ervoor, wat gaat er goed, wat kan er beter en praktische aanbevelingen om MVO in uw organisatie te borgen en hierover beter te communiceren.

De DuOn-Scan is een unieke tool om MVO/duurzaamheid voor uw bedrijf/organisatie inzichtelijk en concreet te maken. Deze wordt ook ingezet voor de Koploperprojecten, waaraan inmiddels zo’n 350 bedrijven hebben meegedaan. We nemen dus heel veel ervaring mee!

 

contact gegevens

DZyzzion BV

Jaap de Vries

Aardappelland 15

9205 EN Drachten

Over DZyzzion

DZyzzion beschouwt zichzelf als een 'social enterprise' of 'sociale onderneming': "een zelfstandige onderneming die een product of dienst levert en primair en expliciet een maatschappelijk doel nastreeft, dat wil zeggen een maatschappelijk probleem wil oplossen" (SER, mei 2015). Zie onze visie en missie

Wat doen we?

Advisering is de kernactiviteit van DZyzzion. Dat doen we voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Daarnaast verrichten we onderzoek en dragen we graag ons steentje bij aan netwerk- en onderwijsactiviteiten op het gebied van duurzaamheid. We verzorgen ook publicaties met betrekking tot dit onderwerp. Lees meer over onze adviesdiensten.

 

Ondernemen met passie

 Bij DZyzzion werken we vanuit passie. Passie voor duurzaamheid, voor onze prachtige planeet, voor mensen, voor ondernemers met hart voor hun zaak. We zijn ervan overtuigd dat samenwerken op basis van een gedeelde passie tot de beste resultaten leidt. De Koploperprojecten zijn daar een mooi voorbeeld van.

 

Wie zijn wij?

DZyzzion BV is opgericht door Jaap de Vries. Hij heeft ervoor gekozen om zoveel mogelijk in netwerkverband samen te werken met andere bedrijven. Zo blijven we flexibel en houden we de kosten voor de opdrachtgevers laag. En natuurlijk ondernemen we zelf ook zo duurzaam mogelijk.

 

Lidmaatschappen

 DZyzzion is lid/partner van diverse platforms voor duurzame ontwikkeling en ondernemerschap. Zie de logo's onderaan deze pagina. Klik op het logo om naar de website te gaan.