Uniek ondernemers arrangement

Uniek ondernemersaanbod

Wij maken een uniek aanbod voor de werknemers met als gevolg dat medewerkers voordelig over kunnen stappen op zonne-energie en de onderlinge gezamenlijkheid een stimulans krijgt. Het startpunt van dit traject bestaat uit een inspiratiemoment (1 – 1,5 uur) onder leiding van Patrick en Milan van der Meulen – deze broers zijn opgeleid dor de voormalig Vice-president van de VS, Al gore. Tijdens deze bijeenkomst, op de bedrijfslocatie of bij ons de winkel, nemen we de medewerkers mee in de wereld van klimaatverandering, de noodzaak om duurzaam te ondernemen en de voordelen van collectief overstappen op zonne-energie via de werkgever. Uiteindelijk ontvangt de medewerker een voorstel inclusief een mogelijke financiering vanuit de Rabobank.

In toenemende mate ontstaat er interesse vanuit bedrijven om over te stappen op zonne-energie. Dit alles vanuit een financiële motivatie maar ook om zodoende tegemoet te komen aan de ambities om de duurzame perceptie van de organisatie (zichtbaar) te verbeteren. Vanuit Zon voor Friesland voegen wij hier graag een extra dimensie aan toe. Dit doen wij door een specifiek aanbod te maken voor de werknemers van een bedrijf. Op deze wijze wordt er collectief overgestapt op zonne-energie. Met als gevolg een meer intrinsieke interesse in de verduurzaming van het bedrijf en een stimulans in de gezamenlijkheid van werknemers onderling. Zon voor Friesland kenmerkt zich door juist op deze elementen in te spelen.

contact gegevens

Zaailand 115-117
8911 BL Leeuwarden
058-203 81 03

Over zon voor Friesland

Zon voor Friesland is een initiatief van zonne-energieleveranciers Tautus en enie.nl, en is in samenwerking met Culturele Hoofdstad 2018 en de Friese Rabobanken.