Mobiele LED lichtmast (in combinatie met blauwe diesel 100% fossielvrij)

Deze zuinige mobiele LED lichtmast is voorzien van een uitschuifbare mast tot 8,5 meter welke 350 graden kan draaien voor een optimale verlichting. Met de ingebouwde schemerschakelaar heeft u geen omkijken meer naar de lichtmast! De lichtmast schakelt automatisch aan wanneer de directe omgeving verduisterd wordt.

De nieuwste generatie Led lampen (144000 Lumen) zorgen in combinatie met de nieuwst Kubota 1500 toerenmotor voor 70% minder brandstofverbruik en CO2 uitstoot! Dit zorgt in de praktijk dat u, met 7 draaiuren per nacht, een maand op één brandstoftank kunt werken! De lichtmast is ook aan te sluiten op het lichtnet (230V) en u kunt één keer doorlussen naar een andere lichtmast.

contact gegevens

Hier kunt u de inhoud definiëren dat binnen het huidige tabblad zal worden geplaatst.

Over Sijperda

Met meer dan 25 jaar ervaring en meerdere vestigingen verspreid in Noord Nederland is Sijperda Verhuur dé verhuurspecialist van het Noorden. Er wordt vanuit onze vestigingen voor de verhuur gezorgd. Ons aanbod bestaat uit een breed assortiment machines voor de bouwnijverheid en industrie waarbij onze focus ligt op een totaaloplossing voor onze klanten. Wij richten ons vooral op de beroepsmatige gebruiker, zoals onder andere aannemersbedrijven, industriële bedrijven, gemeenten, woningstichtingen, installatiebedrijven, schildersbedrijven en hoveniersbedrijven.