Zonnepaneel Solar Building Energy (let op, beperkte voorraad)

“Energie waar u op kan bouwen”

Energieneutraal bouwen heeft de toekomst. In de komende jaren gaat Nederland steeds energiezuiniger bouwen, tot (bijna) energieneutraal in 2020. Dat ligt vast in Europees en Nederlands overheidsbeleid.
Stelt u zich eens voor dat u als uitvoerende partij (ook al in de aanbesteding) laat zien dat u een energieneutrale bouwplaats heeft; u heeft de eerste stap gezet!

Oplossing
Sijperda Verhuur heeft de oplossing om uw project energieneutraal te maken; Solar Building Energy! Op bouwplaatsen staan altijd units met platte daken waarop zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Sijperda Verhuur plaatst een frame met zonnepanelen op het dak van de unit en het moment dat de zon schijnt wordt de energie gelijk verbruikt op uw bouwlocatie.

Opbrengst
De gemiddelde teruglevering per unit is 1786 kWh per jaar, dit is vergelijkbaar met het verbruik van een gemiddeld Nederlands huishouden in een half jaar. Het koffiezetapparaat, acculaders, computers, verlichting en alle overige aangesloten verbruikers op het lichtnet wordt gevoed door zonnepanelen. De teveel opgewekte energie wordt teruggeleverd aan het net, deze hoeveelheid energie wordt geregistreerd en wordt op een later tijdstip weer teruggenomen, bijv. s’ nachts.

Plaatsing
Sijperda Verhuur zorgt voor de plaatsing van 8 zonnepanelen op het platte dak van een unit of container. Op het onderstaande instralingsdiagram van Nederland is eenvoudig af te lezen wat de maximaal mogelijke instraling per jaar is. Bij een helling van 36 graden en een oriëntatie van vijf graden west ten opzichte van het zuiden ontvangt een zonnepaneel de maximale instraling.

Teruglevering elektriciteit
Bij het aanvragen van een bouwaansluiting dient u de Solar Building Energy aan te melden bij de energieleverancier. Uw netbeheerder en energiebedrijf moeten hier namelijk vanaf weten en een juiste meter installeren die dit mogelijk maakt. Hoeveel mag u salderen? Over het algemeen mag u minstens 5000 kWh salderen per meter. Salderen houdt in dat u uw eigen opgewekte energie mag wegstrepen tegen wat u verbruikt hebt. U krijgt hiervoor dus dezelfde prijs als wanneer u stroom afneemt, dus inclusief BTW en energiebelasting. Gaat u meer energie opwekken dan dat u verbruikt dan krijgt u daar een vergoeding voor.

Kosten
Doordat Sijperda investeert in een bedrijfsmiddel dat voldoet aan de eisen van de Energielijst gecombineerd met een scherpe inkoop kunnen we de kosten voor u als klant erg laag houden en kunnen wij u een aantrekkelijk voorstel doen.

contact gegevens

Hier kunt u de inhoud definiëren dat binnen het huidige tabblad zal worden geplaatst.

Over Sijperda

Met meer dan 25 jaar ervaring en meerdere vestigingen verspreid in Noord Nederland is Sijperda Verhuur dé verhuurspecialist van het Noorden. Er wordt vanuit onze vestigingen voor de verhuur gezorgd. Ons aanbod bestaat uit een breed assortiment machines voor de bouwnijverheid en industrie waarbij onze focus ligt op een totaaloplossing voor onze klanten. Wij richten ons vooral op de beroepsmatige gebruiker, zoals onder andere aannemersbedrijven, industriële bedrijven, gemeenten, woningstichtingen, installatiebedrijven, schildersbedrijven en hoveniersbedrijven.