NOZ2 Luchtverwarmer

Om grote en vaak hoge gebouwen optimaal en efficiënt te kunnen verwarmen en/of koelen, presenteert Biddle een luchtverwarmer/koeler die andere luchtverwarmers/koelers ruimschoots overstijgt. Het realiseren van hoge energiebesparingen en een comfortabele werkomgeving is een uitdaging die de NOZ2 met verve aangaat. Model NOZ2 komt aan deze wensen tegemoet door sterke punten als optimale luchtverdeling, minimaal warmteverlies en volautomatische regeling met elkaar te combineren.

contact gegevens
Bezoekadres

Markowei 4
9288 HA Kootstertille
Nederland

Contactpersoon: Friso Steegstra
Mail: friso.steegstra@biddle.nl
Telefoon: 0512-33 55 55

Over Biddle BV

Biddle BV

Leverancier

Partner voor duurzame klimaatoplossingen
Al ruim 60 jaar ontwikkelt, produceert en levert Biddle wereldwijd innovatieve en energiebesparende oplossingen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie met warmteterugwin en klimaatscheiding. 
De productie vindt plaats in de fabriek in Kootstertille (Fryslân).

Fossielvrij?

Biddle heeft ruime ervaring in het samenstellen van energiebesparende en comfortabele klimaatoplossingen op maat voor de retail, industrie en utiliteitssector. Met onze oplossingen en producten kunnen we u helpen om uw bedrijf fossielvrij te maken.

EIA - Energie-investeringsaftrek 2018

Met de EIA wil de overheid het Nederlandse bedrijfsleven aansporen tot energiebesparing en toepassing van duurzame energie. Als u investeert in onderstaande producten van Biddle, kunt u via de EIA2018 een bedrag van 54,5 % van de investering (inclusief montagekosten) aftrekken van de fiscale winst van uw onderneming, bovenop uw gebruikelijke afschrijving.

Om het nog aantrekkelijker te maken, ontvangen alle freonen 10% korting van Biddle, bij bestelling in 2018!