SensAir en IndAC

SensAir en IndAC. Staat in uw pand de deur regelmatig open? Dan hebt u te maken met comfort klachten en hoge energie verliezen. Biddle infraroodgestuurde luchtgordijnen verminderen de  warmteverliezen door open deuren en verhogen het comfort. Door de gebruikte gepatenteerde technieken in combinatie met de unieke regeling zijn dit de enige luchtgordijen op de markt die door de overheid aangewezen zijn als duurzame oplossing. De SensAir en IndAC luchtgordijnen besparen energie door niet alleen warme lucht in het gebouw en koude buitenlucht te houden, maar ook door op intelligente wijze zo min mogelijk energie te gebruiken. (EIA is gelding bij vervanging van een bestaand luchtgordijn).

contact gegevens
Bezoekadres

Markowei 4
9288 HA Kootstertille
Nederland

Contactpersoon: Friso Steegstra
Mail: friso.steegstra@biddle.nl
Telefoon: 0512-33 55 55

Over Biddle BV

Biddle BV

Leverancier

Partner voor duurzame klimaatoplossingen
Al ruim 60 jaar ontwikkelt, produceert en levert Biddle wereldwijd innovatieve en energiebesparende oplossingen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie met warmteterugwin en klimaatscheiding. 
De productie vindt plaats in de fabriek in Kootstertille (Fryslân).

Fossielvrij?

Biddle heeft ruime ervaring in het samenstellen van energiebesparende en comfortabele klimaatoplossingen op maat voor de retail, industrie en utiliteitssector. Met onze oplossingen en producten kunnen we u helpen om uw bedrijf fossielvrij te maken.

EIA - Energie-investeringsaftrek 2018

Met de EIA wil de overheid het Nederlandse bedrijfsleven aansporen tot energiebesparing en toepassing van duurzame energie. Als u investeert in onderstaande producten van Biddle, kunt u via de EIA2018 een bedrag van 54,5 % van de investering (inclusief montagekosten) aftrekken van de fiscale winst van uw onderneming, bovenop uw gebruikelijke afschrijving.

Om het nog aantrekkelijker te maken, ontvangen alle freonen 10% korting van Biddle, bij bestelling in 2018!