Warmteterugwin-toestel

Tegenwoordig is er veel aandacht voor energiebesparende oplossingen en totaalconcepten op het gebied van klimaatbeheersing. Moderne gebouwen zijn bijzonder goed geïsoleerd om zo een maximale energieprestatie te kunnen bereiken. Hoe beter het gebouw is geïsoleerd, des te lager het energieverbruik. Hoewel dat financieel zeker aantrekkelijk is, kan dat tot een ongezonde luchtkwaliteit leiden. Daarom is goede ventilatie essentieel! Echter, bij ventilatie verdwijnt opgewarmde binnenlucht naar buiten en schone buitenlucht komt ongecontroleerd binnen, waardoor kostbare energie verloren gaat. Biddle heeft de volgende oplossing ontworpen: een mechanisch ventilatietoestel met warmteterugwinning (WTW), model HR. Het creëert een gezond binnenklimaat door de aanvoer van verse buitenlucht en zorgt voor een efficiënt energieverbruik.

contact gegevens
Bezoekadres

Markowei 4
9288 HA Kootstertille
Nederland

Contactpersoon: Friso Steegstra
Mail: friso.steegstra@biddle.nl
Telefoon: 0512-33 55 55

Over Biddle BV

Biddle BV

Leverancier

Partner voor duurzame klimaatoplossingen
Al ruim 60 jaar ontwikkelt, produceert en levert Biddle wereldwijd innovatieve en energiebesparende oplossingen op het gebied van verwarming, koeling, ventilatie met warmteterugwin en klimaatscheiding. 
De productie vindt plaats in de fabriek in Kootstertille (Fryslân).

Fossielvrij?

Biddle heeft ruime ervaring in het samenstellen van energiebesparende en comfortabele klimaatoplossingen op maat voor de retail, industrie en utiliteitssector. Met onze oplossingen en producten kunnen we u helpen om uw bedrijf fossielvrij te maken.

EIA - Energie-investeringsaftrek 2018

Met de EIA wil de overheid het Nederlandse bedrijfsleven aansporen tot energiebesparing en toepassing van duurzame energie. Als u investeert in onderstaande producten van Biddle, kunt u via de EIA2018 een bedrag van 54,5 % van de investering (inclusief montagekosten) aftrekken van de fiscale winst van uw onderneming, bovenop uw gebruikelijke afschrijving.

Om het nog aantrekkelijker te maken, ontvangen alle freonen 10% korting van Biddle, bij bestelling in 2018!