Autolease

Zelf aan de slag

Bourguignon Lease & Verhuur maakt Leeuwarden groener

Ook Bourguignon Lease & Verhuur draagt zijn steentje bij aan het vergroenen van Fryslân Met behulp van Bourguignon Lease & Verhuur is ONZ365 goed op weg om fossielvrij te worden. Afgelopen vrijdag 1 juni is ONZ365 namelijk twee "groene" Volkswagen Polo's...

Lees meer

Elektrisch rijden

 Quick Scan Na decennia lang experimenteren met elektrisch rijden zoals met de Jetta Citystromer in 1986 en de Golf 3 Citystromer in 1993 komt Volkswagen met haar allereerste 100% elektrische auto. De e-up! is stoer, pittig, geruisloos, wegenbelastingvrij en bijna...

Lees meer

Auto leasen Friesland Lease

 Auto leasen  Friesland Lease gaat en staat voor groen leasen: een bewuste keuze voor producten en diensten met rechtstreekse “groene” effecten. Een concreet advies over de vergroening van het wagenpark van uw bedrijf of organisatie. Groen leasen gaat volgens ons goed...

Lees meer

Groen leasen

Groen leasen Friesland Lease gaat en staat voor groen leasen: een bewuste keuze voor producten en diensten met rechtstreekse “groene” effecten. Een concreet advies over de vergroening van het wagenpark van uw bedrijf of organisatie. Groen leasen gaat volgens ons goed...

Lees meer

Kalender

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Recente video’s

Loading...