Groen Gas

Zelf aan de slag

OrangeGas opent nieuwe tankstations

De vraag van klanten naar groengas tankstations neemt toe OrangeGas en Vollenhoven Olie hebben de handen ineengeslagen en besloten om gezamenlijk twee nieuwe groengas tankstations te openen in Tilburg. De eerste is inmiddels geopend en de tweede volgt deze zomer. De...

Lees meer

Bourguignon Lease & Verhuur maakt Leeuwarden groener

Ook Bourguignon Lease & Verhuur draagt zijn steentje bij aan het vergroenen van Fryslân Met behulp van Bourguignon Lease & Verhuur is ONZ365 goed op weg om fossielvrij te worden. Afgelopen vrijdag 1 juni is ONZ365 namelijk twee "groene" Volkswagen Polo's...

Lees meer

De voordelen van rijden op groen gas

De voordelen van rijden op groen gas Steeds meer fabrikanten voeren een volledig groengasmodel die niet meer omgebouwd hoeft te worden. In een aantal steden rijdt het streek- en taxivervoer op CNG. Ook steeds meer wagenparkbeheerders en particulieren kiezen voor een...

Lees meer

Groen gas rijden Bourguignon

 Op groengas rijden  Ontdek de ŠKODA CITIGO Op zaterdag ga je van hot naar her door de stad. Een boodschap hier, even iets afgeven daar en nog snel een bloemetje regelen voor de verjaardag van je schoonmoeder. De ŠKODA CITIGO is ontworpen voor stadsverkeer. Hij is...

Lees meer

Kalender

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Recente video’s

Loading...