Fossielvrij tanken bij Tamoil 

Bij Tamoil kan fossielvrije Blauwe Diesel worden getankt. Iedereen in Fryslân heeft er inmiddels wel eens van gehoord maar weinig mensen weten wat Blauwe Diesel nou precies is.

Blauwe Diesel powered by Neste MY

Blauwe Diesel is dé duurzame dieselbrandstof van dit moment. Deze fossielvrije diesel wordt volledig gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Je kunt zonder aanpassing van de motor op Blauwe Diesel rijden. Bovendien is deze brandstof CO2-neutraal, emmissie arm en biologisch afbreekbaar. Kortom, wanneer je op Blauwe Diesel rijdt dan draag je bij aan het bereiken van een circulaire economie.

Bij het Tamoil tankstation in Drachten staan ze in de rij om Blauwe Diesel B100 te tanken. Gelukkig zijn er meer Tamoil tankstations in Fryslân waar je deze brandstof kan tanken. Ook in Leeuwarden, Marrum, Winsum en Sumar is Blauwe Diesel te verkrijgen.

Doe mee aan fossielvrije en CO2-neutrale mobiliteit! Vraag uw tankpassen aan op www.futurefuels.nl.