NHL en Stenden studenten zijn gemotiveerd om mee te doen aan de Elfwegentocht

Aan de binnen- en buitenkant van de NHL en Stenden gebouwen hangen meerdere spandoeken: Ik doch mei! De Elfwegentocht leeft in Friesland en dus ook onder de studenten. Niet alleen gaan zij hun best doen om van 1 t/m 14 juli fossielvrij naar de hogeschool te gaan, veel studenten werken ook daadwerkelijk mee om de Elfwegentocht en de Freonen fan Fossylfrij Fryslân tot een succes te maken.

Zo zijn er verschillende groepen studenten die filmpjes maken van de Freonen: wat doen zij op het gebied van duurzaamheid en hoe doen zij mee aan de Elfwegentocht? Ook wordt er een Elfwegentocht-app ontwikkeld die binnenkort is te downloaden. Het is duidelijk dat de studenten er zin in hebben.

De NHL en Stenden doen mee met de Elfwegentocht! Jij toch ook?