Het is voorbij gevlogen maar de resultaten zijn duurzaam: samen met delegaties uit andere provincies hebben jullie laten zien dat het kan. En dat het nog leuk is ook. Onder andere bij NPO was veel te zien. Ook op onze Facebook vind je veel terug.

Er gaan mensen vaker op de fiets, er zijn duurzame voertuigen aangeschaft, de fossielvrije infrastructuur voor brandstof heeft een slinger gekregen, het elektrisch vliegtuig heeft zich mooi op de kaart gezet en is het vliegwiel voor verdere verduurzaming, verbindingen zijn gelegd en…. wat is er veel plezier geweest!

Zoveel mensen hebben iets georganiseerd rond de Elfwegentocht en dat was precies de bedoeling. Alle energie om nu flink door te stomen!

Intussen staan de themagroepen klaar om te helpen bij verdere verduurzaming; van het MKB, huizen, zon, lokale energie, mobiele installaties en natuurlijk mobiliteit. En wij blijven de thema’s aanvullen met producten die Freonen aanleveren. Zo gaan we het redden om in 2025 fossielvrij te zijn.

Kijk dus ook vooral bij de thema’s !