De Elfwegentocht staat in de finale van de nationale Galjaardprijs! Stem hier op de Elfwegentocht en haal de prijs naar Fryslân!

Elfwegentocht
De grootste uitdaging is om Fryslân in 2018 van 1 t/m 14 juli te laten voortbewegen op niet-fossiele brandstoffen. De Elfwegentocht is een initiatief van de Freonen waar zij erg trots op zijn! Het klinkt vrijwel onmogelijk, maar met de Friese samenwerkingskracht gaat dit feest slagen. Twee weken lang voortbewegen op de fiets, met groen gas of elektrische auto’s, in de biogasbus, met de elektrische trein of met de elektrische boot. Lekker thuis werken kan natuurlijk ook. Alles is geoorloofd, als het maar zonder fossiele brandstoffen gaat!

Wist u dat Fryslân uitblinkt in fossielvrije voertuigen? We hebben al meer dan 1000 elektrische boten, 1500 auto’s op groen gas, meer dan 1000 elektrische auto’s en 30 bussen op groen gas.

De aandacht van Europa zal deze twee weken gericht zijn op Fryslân, de toekomst van 2030 is dan al te zien in Fryslân! Alles weten en aanmelden? Ga snel naar de speciale site: