Freon worden

Leuk dat je onze Freon wilt worden

Zo help je echt mee aan een fossielvrij Friesland. Als we straks ‘Freonen’ zijn vragen we maar drie dingen aan je.

Jouw vriend wordt onze vriend

Iedere freon zorgt ervoor dat er minstens één nieuwe freon bijkomt. We zijn al een grote groep, maar zo gaan dit er nog veel meer worden!

Een kleine bijdrage

Om te investeren in duurzaamheid en onze activiteiten te organiseren vragen we jaarlijks een kleine bijdrage. 500 euro voor organisaties met minder dan 5 werknemers en 1000 euro voor grotere organisaties. 

Meehelpen en meedoen

Laat je kennis shinen! Alle freonen doen mee aan de Elfwegentocht in juli 2018 en organiseren minstens één activiteit in de aanloop hier naartoe. Een mooie manier om taan het publiek te laten zien wat jij in huis hebt.

FREONEN AANMELDFORMULIER

Wilt u ook Freon worden. Vul dan dit formulier in. Let op items met een * zijn verplicht.

 

Uw bedrijf en persoonsgegevens

Mijn organisatie ondersteunt door:

Letter of support

In mijn rol als CEO van mijn bedrijf ondersteun ik het programma van CH2018: Fossyl-Frij Fryslân van de stichting: ‘Freonen fan Fossyl Frij Fryslân’. Dit project is een nieuwe beweging met Partners, Freonen en fans in en deels buiten Fryslân. Deze groep ondersteunt een versnellingsprogramma van de energietransitie en neemt daar actief aan deel. Het stichtingsbestuur van Fossyl-Frij Fryslân ijvert voor extra inkomsten en organisatiekracht om de energietransitie zichtbaar te maken, mensen te betrekken en de omschakeling naar duurzame energie te versnellen. De voorgestelde project-activiteiten en resultaten zijn relevant voor onze organisatie. We zullen waar mogelijk deelnemen aan nieuwe innovaties, bijeenkomsten en excursies. Wij hebben inspraak op het programma als Freon en hebben recht op profilering in uitingen van Fossyl-Frij Fryslân.

Dan bent u klaar om dit aanmeldformulier te versturen. U hoeft enkel nog op onderstaande knop te drukken.

Eerst even kennismaken?

Dat kan. Er worden de komende tijd allerlei bijeenkomsten georganiseerd waar u alvast kunt kennismaken met de Freonen. Hou onze updates dus goed in de gaten. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd direct contact met ons opnemen.